Supernatural Sezonul 15 Episodul 18 Online Subtitrat in Romana

Supernatural Sezonul 15 Episodul 18 Online Subtitrat in Romana

Supernatural

Data începere: 13 Sep 2005
Status: Returning Series
Categorie: Dramă, Mister, SF & Fantezie

Urmareste Supernatural Sezonul 15 Episodul 18 Online Subtitrat in Romana. Calitatea acestui episod este HD. Supernatural - A avut premiera pe data de 13 Sep 2005. Scurtă descriere a episodului The Truth:

Supernatural este povestea lui Sam și a lui Dean, doi frați uniți de același destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi și a ucide cele mai înfricoșătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende și superstiții. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilități paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar și apropierea pericolelor. Încurajați de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulți ani în urmă, cei doi frați declanșează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci și fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam și Dean se confruntă.

Aici găsești: Supernatural Sezonul 15 Episodul 18 Online Subtitrat in Romana Descarca Supernatural Sezonul 15 Episodul 18 Supernatural Sezonul 15 Episodul 18 FSonline